Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g19g15kcal0.5g0.8g1.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g5.3g15kcal0.4g2.5g0.4g0.6g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)5.6g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow9g7.5kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g221kcal18.2g9.4g12g1.8g
Valittu annoskoko78g111kcal9.1g4.7g6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal4.6g2.4g3g0.5g
Arvot/100g100g142kcal11.7g6g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557