Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g22g14kcal0.4g2.6g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 15g9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g8.8g8.8kcal1.7g0g0.2g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g2.9g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g75kcal5.2g7g2.2g0g
Valittu annoskoko78g38kcal2.6g3.5g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal1.3g1.8g0.6g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.5g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653