Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl10g34kcal1.4g5.6g0.7g1.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)38g15kcal1.4g2.4g0g0g
Mustikka metsä- 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.2g8kcal0.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g182kcal6g16g10.4g2.2g
Valittu annoskoko78g91kcal3g8g5.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal1.5g4g2.6g0.6g
Arvot/100g100g117kcal3.9g10.3g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111