Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g14g2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow2.2g4kcal0g0.1g0.4g0g
Arla Apetina Feta 3%9g10kcal1.7g0.2g0.3g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton22g31kcal2.6g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)18g15kcal0.3g3.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g136kcal10g7.8g7g1g
Valittu annoskoko78g68kcal5g3.9g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.5g2g1.8g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.4g5g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248