JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras4.1g11kcal0.3g2.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl7.3g10kcal0.9g0g0.6g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g215kcal19.6g6.4g11.8g1.8g
Valittu annoskoko78g108kcal9.8g3.2g5.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal4.9g1.6g3g0.5g
Arvot/100g100g138kcal12.6g4.1g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927