Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 21g17kcal0.3g3.5g0g0.6g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Risottoriisi (Risella), 60g11g39kcal0.9g8.3g0.2g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1g4kcal0.2g0g0.3g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g1.6g3.1kcal0g0.4g0.1g0g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g5.2g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g176kcal4.4g24.8g6g1.8g
Valittu annoskoko78g88kcal2.2g12.4g3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal1.1g6.2g1.5g0.5g
Arvot/100g100g113kcal2.8g15.9g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251