Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl22g6.6kcal1g0.4g0.1g0.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)8.7g24kcal2.6g0g1.5g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g18g27kcal0.3g0.6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g212kcal18.8g2g14.4g0.6g
Valittu annoskoko78g106kcal9.4g1g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal4.7g0.5g3.6g0.2g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667