Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g26g26kcal5.4g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.7g2.8kcal0g0.4g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Punaviini 4.4g3.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g94kcal11.6g4.6g3.4g1.2g
Valittu annoskoko78g47kcal5.8g2.3g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal2.9g1.2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g61kcal7.4g3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270614