Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium14g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)28g18kcal0.9g1.4g1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 7g22kcal0.2g0.3g2.1g0g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 14g48kcal3.7g0g3.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g203kcal13.8g4.8g13.8g0g
Valittu annoskoko78g101kcal6.9g2.4g6.9g0g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal3.5g1.2g3.5g0g
Arvot/100g100g130kcal8.9g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040