Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato14g51kcal1.7g10.6g0.2g0.5g
Mozzarella juustoraaste, valio7g20kcal1.8g0g1.5g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g4.6g15kcal0.5g2.6g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l24g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g310kcal18.6g30.8g12.8g1.2g
Valittu annoskoko78g155kcal9.3g15.4g6.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g78kcal4.7g7.7g3.2g0.3g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62264