Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu96g122kcal10.6g0.3g8.7g0g
Sokeri 137g554kcal0g136.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g157g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Vehnäjauho puolikarkea 118g404kcal12g82.4g1.4g4.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen80g578kcal0g0g64.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g40g289kcal0.4g0.4g32.1g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g40g100kcal5.6g1.4g8g0g
Tomusokeri 1dl=60g100g402kcal0g100.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g4999kcal59g664.4g229.6g16g
Valittu annoskoko770g2500kcal29.5g332.2g114.8g8g
Annoskoko puolitettuna385g1250kcal14.8g166.1g57.4g4g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081