Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g8.3g45kcal0g0g5g0g
Katkarapu 62g43kcal9g0g0.7g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)8.3g15kcal0.2g0.3g1.4g0.4g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 21g23kcal1.6g3.4g0.1g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 83g165kcal1.1g1.5g16.6g3.7g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Katkarapu 375g256kcal54.1g0g4.1g0g
Ketsuppi 83g76kcal1g16g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g1345kcal137.2g62.8g56.8g15.2g
Valittu annoskoko770g673kcal68.6g31.4g28.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna385g336kcal34.3g15.7g14.2g3.8g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073