Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 88g622kcal0.7g0.4g70.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 152g521kcal15.5g106.2g1.8g5.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 15g13kcal0.5g0.6g0.9g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 161g229kcal20.1g0.5g16.5g0g
Anjovis 47g122kcal13.7g4.5g5.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 58g37kcal1.9g2.8g2g0g
Purjosipuli146g28kcal2.6g3.5g0.3g3.1g
Tilli, tuore 8.8g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Pizzajuusto, valio58g199kcal14.6g0g15.2g0g
Muna, annos 60g35g31kcal2.6g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g3606kcal145g237.8g228.8g17.2g
Valittu annoskoko770g1803kcal72.5g118.9g114.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna385g902kcal36.3g59.5g57.2g4.3g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831