Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g140g1034kcal0g0g114.6g0g
Sokeri122g496kcal0g122.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl122g159kcal15.8g0.6g10.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)280g866kcal47.5g150.9g8.1g36.3g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Marianne crush 150g98g421kcal1.2g84.1g8.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g6011kcal129.4g729.2g282.8g76g
Valittu annoskoko770g3005kcal64.7g364.6g141.4g38g
Annoskoko puolitettuna385g1503kcal32.4g182.3g70.7g19g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622