Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 416g263kcal12.5g20g14.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)167g210kcal18.3g0.5g15g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g150g524kcal5.2g121.4g1.5g4.5g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g2398kcal72.6g301g99.6g9g
Valittu annoskoko770g1199kcal36.3g150.5g49.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna385g600kcal18.2g75.3g24.9g2.3g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300