Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 178g724kcal0g178.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu190g240kcal20.9g0.6g17.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.2g16kcal0.8g0.5g0.9g1.3g
Maitosuklaa 140g752kcal14.2g70g46.2g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 140g994kcal1g0.6g111.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g6244kcal97.4g661.6g355g10.8g
Valittu annoskoko770g3122kcal48.7g330.8g177.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna385g1561kcal24.4g165.4g88.8g2.7g
Arvot/100g100g406kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772