Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g314g94kcal3.1g12.6g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g126g35kcal0.8g7.5g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 44g48kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 17g150kcal0g0g16.9g0g
Flora culinesse19g139kcal0g0g15.4g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g126g113kcal1.3g7.5g8.8g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g1226kcal20.6g81.6g85.8g14.2g
Valittu annoskoko770g613kcal10.3g40.8g42.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna385g306kcal5.2g20.4g21.5g3.6g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313026