Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 409g310kcal7.6g63.1g0.8g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g146g342kcal16.5g0.7g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g1431kcal52.2g153.4g66.8g18.4g
Valittu annoskoko770g715kcal26.1g76.7g33.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna385g358kcal13.1g38.4g16.7g4.6g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682