Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)177g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Seiti x-tra292g233kcal49.6g2.9g2.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa135g405kcal31.1g0g31.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g167g567kcal3.3g5g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g2505kcal172.6g32.8g185.4g6g
Valittu annoskoko770g1253kcal86.3g16.4g92.7g3g
Annoskoko puolitettuna385g626kcal43.2g8.2g46.4g1.5g
Arvot/100g100g163kcal11.2g2.1g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277