Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2800g4480kcal532g0g252g0g
Sipuli 700g212kcal8.8g33.6g1.4g11.9g
Curry Paste red, Aroy-D105g108kcal4.1g14.7g3.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Herkkusieni säilyke 560g95kcal11.8g1.1g1.7g13.4g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow700g350kcal2.8g84g0.7g0g
Flora culinesse35g259kcal0g0g28.7g0g
Fraiche 5% Valio700g630kcal28g53.2g35g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g360kcal10.7g73.5g1.3g3.7g
Kookosmaito 560g1166kcal11.3g15.7g119.4g2.7g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15400g15394kcal1224.6g563g888g64.8g
Valittu annoskoko7700g7697kcal612.3g281.5g444g32.4g
Annoskoko puolitettuna3850g3848kcal306.2g140.8g222g16.2g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586