Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g500g150kcal5g20g1.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1667g583kcal26.7g115g1.7g23.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1667g301kcal9.3g41.7g6.7g11.7g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Vesi, vesijohtovesi 3333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15400g2928kcal95g401.4g88.4g87g
Valittu annoskoko7700g1464kcal47.5g200.7g44.2g43.5g
Annoskoko puolitettuna3850g732kcal23.8g100.4g22.1g21.8g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671