Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g840g4878kcal183.9g167.1g424.8g0g
Leseseos (3 viljan)245g625kcal40.7g83.3g14.9g73.5g
Voi 350g2538kcal4.2g1.4g284.4g0g
Valkuainen (100g)280g118kcal27.4g4.2g0.3g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 2799g5467kcal523.1g0g377.8g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g525g107kcal3.1g19.9g1.6g7.3g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.2g2.3g78.9g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1050g2939kcal26.2g36.7g293.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper490g1420kcal127.3g0g102.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15400g38565kcal2073.2g663.4g3160.4g173.4g
Valittu annoskoko7700g19283kcal1036.6g331.7g1580.2g86.7g
Annoskoko puolitettuna3850g9641kcal518.3g165.9g790.1g43.4g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179