Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3500g2833kcal55g589.1g1.8g105g
Paprika, punainen1400g360kcal12.6g64.4g5.6g28g
Parsakaali brokkoli 1400g491kcal64.7g27.3g4.2g35g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g1400g2380kcal22.4g29.4g238g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15400g12127kcal309.4g1420.4g499.2g336g
Valittu annoskoko7700g6064kcal154.7g710.2g249.6g168g
Annoskoko puolitettuna3850g3032kcal77.4g355.1g124.8g84g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462