Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai3200g11840kcal160g1024g800g64g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Mozzarella light1200g1920kcal240g6g108g0g
Oliivi kivetön musta rainbow400g720kcal2.4g22.8g68g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g664g133kcal4g25.2g2g39.8g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl240g1286kcal12g7.2g134.4g10.6g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g400g1160kcal132g0g68g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g400g640kcal32g16g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g35886kcal1179.2g2293.6g2472g262.4g
Valittu annoskoko7704g17943kcal589.6g1146.8g1236g131.2g
Annoskoko puolitettuna3852g8971kcal294.8g573.4g618g65.6g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787