Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sokeri 800g3247kcal0g799.2g0g0g
Fariinisokeri800g3248kcal0g799.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1920g1613kcal21.1g351.4g7.7g34.6g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2000g6862kcal203.8g1400g24g70g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Suklaa tumma 800g4132kcal31.2g426.1g248g42.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g47172kcal746g7717.2g1390.2g294.4g
Valittu annoskoko7704g23586kcal373g3858.6g695.1g147.2g
Annoskoko puolitettuna3852g11793kcal186.5g1929.3g347.6g73.6g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181