Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7223g4334kcal108.3g938.9g7.2g65g
Oliiviöljy 241g2129kcal0g0g240.8g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g120g158kcal3.6g25.3g7.2g16.9g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g60g102kcal4.8g19.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g13445kcal233.4g1967g511.2g163.8g
Valittu annoskoko7704g6723kcal116.7g983.5g255.6g81.9g
Annoskoko puolitettuna3852g3361kcal58.4g491.8g127.8g41g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454