Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, jonka jälkeen lisätään vehnäjauhot ja leivinjauhe koko ajan sekoittaen.

Sulata voi ja lisää se taikinaan.

Lopuksi maito.

Levitä taikina leivinpaperille tasaiseksi.

Kuori ja paloittele omenat.

Lisää joukkoon kermaviili ja kananmunat.

Levitä sen jälkeen omenaseos taikinan päälle.

Tämän jälkeen voit ripotella kanelin ja sokerin omenien
päälle.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 30-45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Kullervo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 1080g1356kcal118.8g2.8g97.4g0g
Sokeri 1530g6210kcal0g1528.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1053g3613kcal107.3g737.1g12.6g36.9g
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g540g248kcal17.3g25.9g8.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 720g953kcal18.9g23g86.4g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g720g418kcal64.8g36g1.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1620g577kcal2.6g115.2g1.5g32.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g36g131kcal1.3g28.7g1.3g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15408g32392kcal675.2g5031.2g1002.8g139g
Valittu annoskoko7704g16196kcal337.6g2515.6g501.4g69.5g
Annoskoko puolitettuna3852g8098kcal168.8g1257.8g250.7g34.8g
Arvot/100g100g210kcal4.4g32.7g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378748