Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 150g51kcal1g8.2g0.1g2.1g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g21g70kcal0g17.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1542g242kcal2g50.8g0.2g4.8g
Valittu annoskoko771g121kcal1g25.4g0.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna386g61kcal0.5g12.7g0.1g1.2g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081