Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl131g39kcal6g2.5g0.4g2.1g
Kukkakaali 225g54kcal4.1g5g0.7g5.2g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal5g7.4g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1544g342kcal31.2g33.6g6.2g16.2g
Valittu annoskoko772g171kcal15.6g16.8g3.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna386g86kcal7.8g8.4g1.6g4.1g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892