Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Tomaatti, tuore113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Papu valkoinen, keitetty 113g121kcal9.5g15.8g0.4g7.9g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk79g31kcal1.3g6g0.1g3.9g
Fariinisokeri8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g281g84kcal2.8g11.3g0.8g0g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1544g940kcal32.2g106.4g34.2g34g
Valittu annoskoko772g470kcal16.1g53.2g17.1g17g
Annoskoko puolitettuna386g235kcal8.1g26.6g8.6g8.5g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914