Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2405g1443kcal36.1g312.6g2.4g21.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3207g5323kcal609.3g0g320.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1603g5293kcal32.1g48.1g561.2g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 40g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g361kcal0g0g40.1g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15424g25145kcal1368.8g772g1851.4g65.2g
Valittu annoskoko7712g12573kcal684.4g386g925.7g32.6g
Annoskoko puolitettuna3856g6286kcal342.2g193g462.9g16.3g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793