Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g401g682kcal76.2g0g40.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)20g62kcal3.4g10.8g0.6g2.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)25g7.5kcal0.2g1.5g0g0g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light10g18kcal0.8g0.4g1.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1544g1671kcal162.4g27g98g5.4g
Valittu annoskoko772g835kcal81.2g13.5g49g2.7g
Annoskoko puolitettuna386g418kcal40.6g6.8g24.5g1.4g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014