Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.5kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Currytahna punainen (Pirkka)6.2g16kcal0.1g0.6g1.5g0g
Tomaattimurska 313g92kcal1.7g16.6g0.6g5.9g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g13g2.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Katkarapu 313g214kcal45.1g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1545g1385kcal97g46.4g88.2g15.4g
Valittu annoskoko773g693kcal48.5g23.2g44.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna386g346kcal24.3g11.6g22.1g3.9g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228