Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka188g469kcal20.6g30g30g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g150g213kcal18.8g0.5g15.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Etikkapunajuuri 63g22kcal0.6g4.2g0.1g1.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g150g495kcal3g3.8g52.5g0g
Ranskankerma, Milbona125g364kcal2.9g3.8g37.5g0g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1545g3261kcal95.8g106.4g274g5.4g
Valittu annoskoko773g1630kcal47.9g53.2g137g2.7g
Annoskoko puolitettuna386g815kcal24g26.6g68.5g1.4g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388