Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Siirappi, tumma18g56kcal0g13g0g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.2g9kcal0.8g0g0.6g0g
Neilikka, annos 4g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai39g138kcal4.7g27.9g0.8g1.2g
Oivariini, 60 (100g)38g206kcal0.4g0.4g22.5g0g
Liivatelehti, gelatiini10g35kcal8.6g0g0g0g
Flora vispi 20%125g275kcal3.8g6.3g25g0g
Flora Vanilla 12%125g238kcal5.6g20g15g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g150g405kcal12g18g30g0g
Puolukka 150g58kcal0.7g10.2g0.7g3.9g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1545g3649kcal73.6g328.4g217.2g10.2g
Valittu annoskoko773g1825kcal36.8g164.2g108.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna386g912kcal18.4g82.1g54.3g2.6g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.3g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137