Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2001g2249kcal422.9g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)1001g270kcal13g48g2g17g
Paprika punainen 1251g366kcal11.8g56.3g5g23.8g
Porkkana 1001g327kcal6.2g55.6g2g25.5g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1001g400kcal11g72g5g14g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g150g690kcal0.8g0.8g76.5g0.1g
Flora ruoka kevyt & paksu1251g751kcal12.5g56.3g50g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow65g169kcal6.5g6.5g13g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15440g10446kcal969.4g591g427g162.8g
Valittu annoskoko7720g5223kcal484.7g295.5g213.5g81.4g
Annoskoko puolitettuna3860g2611kcal242.4g147.8g106.8g40.7g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752