Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4010g6818kcal762g0g401g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)201g622kcal34.1g108.3g5.8g26.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen70g505kcal0.7g0.7g56.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)251g75kcal2g14.8g0.3g0g
Vesi3008g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light100g181kcal8.4g3.7g15g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 50g153kcal4.8g6.8g11.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15440g16708kcal1624g269.2g980.6g54g
Valittu annoskoko7720g8354kcal812g134.6g490.3g27g
Annoskoko puolitettuna3860g4177kcal406g67.3g245.2g13.5g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014