Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)2662g9317kcal340.7g1855.5g50.6g85.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2662g4366kcal665.5g24g175.7g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g998g3494kcal279.5g0g249.6g0g
Kananmuna kuoreton 732g1044kcal91.5g2.2g75g0g
Ketsuppi, Felix666g599kcal6.7g139.8g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15440g37641kcal2767.8g4043g1108.4g170.4g
Valittu annoskoko7720g18820kcal1383.9g2021.5g554.2g85.2g
Annoskoko puolitettuna3860g9410kcal692g1010.8g277.1g42.6g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560