Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 3267g4530kcal408.3g9.8g320.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3984g2231kcal338.6g199.2g8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g271g1625kcal56.9g17.9g146.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka80g318kcal0g78.9g0g0g
Canderel makeutusjauhe128g490kcal3.7g118.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g18386kcal1615g849g948.8g0g
Valittu annoskoko7728g9193kcal807.5g424.5g474.4g0g
Annoskoko puolitettuna3864g4597kcal403.8g212.3g237.2g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856