Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit2805g589kcal92.6g53.3g0g70.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit3506g596kcal56.1g77.1g7g66.6g
Voi 631g4578kcal7.5g2.5g513.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g785g2199kcal149.2g0.2g172.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g15926kcal610.8g266.2g1385.8g273.4g
Valittu annoskoko7728g7963kcal305.4g133.1g692.9g136.7g
Annoskoko puolitettuna3864g3981kcal152.7g66.6g346.5g68.4g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137584