Ihana suklaa-vadelmakakku

Pohja:
Sulata 150 g suklaata ja 150 g voita varovasti kattilassa.

Sekoita ja jätä jäähtymään.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita keskenään vehnä- ja leivinjauhe.

Lisää varovasti sekoittaen vaahdon sekaan.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos varovaisesti taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteessa n. 35-40 min.
Kumoa kakku ja laita yöksi jääkaappiin.

Kostuta seuraavana päivänä kahvilla, levitä pinnalle (haluamasi määrä) vadelmamarmeladia.

Kuorrutus:
Sulata kermassa, voi ja suklaa.

Sekoita ja levitä hiukan jäähtynyt seos kakun päälle.

Koristele haluamallasi tavalla (esim.

hopeahelmillä, ananaskirsikoilla tai suklaarouheella).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1162g1657kcal145.2g3.5g119.1g0g
Sokeri 1496g6074kcal0g1494.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1373g4711kcal139.9g961.2g16.5g48.1g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Taloussuklaa, Fazer1056g5440kcal41.2g591.5g316.9g56g
Voi 1056g7662kcal12.6g4.2g858.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 704g2325kcal14.1g21.1g246.5g0g
Voi 60% rasvaa 141g767kcal1.3g0.7g85.9g0g
Vadelmamarmeladi, Saarioinen704g1268kcal2.8g302.8g1.4g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g59929kcal717.8g6786.2g3290g241g
Valittu annoskoko7728g29965kcal358.9g3393.1g1645g120.5g
Annoskoko puolitettuna3864g14982kcal179.5g1696.6g822.5g60.3g
Arvot/100g100g388kcal4.6g43.9g21.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151814