Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4664g2950kcal139.9g223.9g163.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1516g5201kcal154.5g1061g18.2g53.1g
Kananmuna 50g(kpl)933g1175kcal102.6g2.8g83.9g0g
Sokeri140g568kcal0g139.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g224kcal0g55.4g0g0g
Rypsiöljy 420g3712kcal0g0g419.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g27661kcal794g2965.8g1370g106.2g
Valittu annoskoko7728g13830kcal397g1482.9g685g53.1g
Annoskoko puolitettuna3864g6915kcal198.5g741.5g342.5g26.6g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268