Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)2998g1979kcal359.7g119.9g9g0g
Kananmuna kuoreton2398g3429kcal287.8g0g239.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1079g2698kcal151.1g118.7g60.4g528.8g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit1079g4317kcal431.7g172.7g215.8g161.9g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g30g3kcal0.4g0g0g25.5g
Ruokasuola jodioitu 84g2.1kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g25065kcal2468.6g868g1050g1433g
Valittu annoskoko7728g12533kcal1234.3g434g525g716.5g
Annoskoko puolitettuna3864g6266kcal617.2g217g262.5g358.3g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188