Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g3920g13720kcal313.6g3057.6g23.5g0g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 1204g985kcal15.2g51.2g74.5g26.4g
Porkkana, paistettu 560g487kcal3.8g32.5g34.7g14.9g
Jauheliha, sika-nauta 1120g2480kcal196g0g190.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 840g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g35343kcal1057.2g6282.6g646.2g82.6g
Valittu annoskoko7728g17672kcal528.6g3141.3g323.1g41.3g
Annoskoko puolitettuna3864g8836kcal264.3g1570.7g161.6g20.7g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346605