Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 1474g954kcal23.6g194.2g2.5g12.5g
Porkkana 634g207kcal3.9g35.3g1.3g16.2g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%960g1631kcal94g71g105.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4455g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g5733kcal252g625.4g219.8g63.4g
Valittu annoskoko7728g2866kcal126g312.7g109.9g31.7g
Annoskoko puolitettuna3864g1433kcal63g156.4g55g15.9g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849