Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 6992g6083kcal74.1g1279.5g28g125.8g
Voi 261g1893kcal3.1g1g212.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g186g679kcal6.5g148.4g6.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g140g435kcal15.4g83.9g9.8g39.2g
Sokeri 149g605kcal0g149g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g19391kcal198.2g3323.6g513g330g
Valittu annoskoko7728g9696kcal99.1g1661.8g256.5g165g
Annoskoko puolitettuna3864g4848kcal49.6g830.9g128.3g82.5g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905