Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3205g5320kcal608.9g0g320.5g0g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Creme bonjour levite valkosipuli761g1370kcal63.9g28.2g114.2g0.8g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 280g1048kcal62.6g0g89.7g0g
Sipuli (kuorittu)2804g757kcal36.5g134.6g5.6g47.7g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Oliiviöljy 180g1594kcal0g0g180.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g21558kcal1662.8g346.4g1511.6g99.4g
Valittu annoskoko7728g10779kcal831.4g173.2g755.8g49.7g
Annoskoko puolitettuna3864g5390kcal415.7g86.6g377.9g24.9g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82811