Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g175g298kcal33.2g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Palsternakka 66g42kcal0.3g7.7g0.3g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Peruna, vanha, kuorittu 131g100kcal2.5g20.3g0.3g1.3g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.4g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Lanttu 109g32kcal1.1g5g0.3g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Selleri, annos 50g66g9kcal0.7g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1547g1150kcal80g94.8g44.8g22.2g
Valittu annoskoko774g575kcal40g47.4g22.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna387g288kcal20g23.7g11.2g5.6g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970