Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk234g63kcal1.4g12.4g0.5g3.3g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Soijapapu, keitetty, suolaton 351g626kcal56.7g24.9g28g24.8g
Linssi, punainen, Go Green117g380kcal28.1g57.3g1.2g14g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1547g2337kcal174.8g196.4g77.2g86.4g
Valittu annoskoko774g1168kcal87.4g98.2g38.6g43.2g
Annoskoko puolitettuna387g584kcal43.7g49.1g19.3g21.6g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074