Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g175g133kcal28g2.5g1.2g0.7g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 350g372kcal14g67.9g3.1g6.1g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.6g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1547g1432kcal89.2g174.4g37g23.4g
Valittu annoskoko774g716kcal44.6g87.2g18.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna387g358kcal22.3g43.6g9.3g5.9g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240